Nederlands
TIPS & ADVIES
020-2626344

Vakantie met hond

Wij begrijpen dat veel families hun huisdieren liever niet naar een pension brengen gedurende de vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van hondvriendelijke campings. Let op, honden zijn slechts toegestaan in enkele selecteerde accommodaties van bepaalde aanbieders. Om zeker te zijn, kunt u klikken op de accommodatie van uw keuze. Als u bij de extra's 'hond' in kunt vullen, is deze van harte welkom. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op via +31 (0)20 26 26 344 of info@lux-camp.nl Lees meer

Vink het hokje 'Hond toegestaan' aan wanneer u naar een vakantie zoekt.

Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen via +31 (0)20 26 26 344 of via info@lux-camp.nl
Iedereen verdient een heerlijke vakantie. En het gezin is compleet als uw huisdier ook met u meemag. Dat begrijpen wij bij LUX-camp heel goed en daarom doen wij ons uiterste best de beste camping voor u te vinden.

Wij hebben een overzicht gemaakt met de campings waar u uw hond mee mag nemen. Let wel, het komt vaak voor dat honden op bepaalde campings zijn toegestaan maar NIET in alle accommodaties. Het ligt dus voornamelijk aan de aanbieder en niet zo zeer aan de camping of honden al dan niet welkom zijn.


STEL ZELF GEWENSTE ACCOMMODATIE SAMEN
UWRESERVERING
Naar boven